Termographyc evaluetion of soy oil effect on rat colon inflammation model
Abstract
About the Authors
A. A. SpitsynBelarus
T. M. Lucashenko
Belarus
References
1. Adam S. K., Das S., Othman F., Jaarin K. // Clinics (Sao Paulo). 2009. Vol. 64. P. 1113-1119.
2. De Leve L. D., Parnham M. J., Saxena P. R. // Inflammation. 1980. Vol. 4. P. 359-369.
3. Fuhrman B., Volkova N., Aviram M. // Nutrition. 2006. Vol. 22 P. 922-930.
4. Nordmann H., Gulati O. P. // Experientia. 1984. Vol. 4. P. 346-348.
5. Rich P. B., Dulabon G. R., Douillet Ch. D. et al. // Journal of Surgical Reseach. 2004. Vol. 120. P. 163-170.
6. Лакин Г. Ф. Биометрия: Учебное пособие для биол. спец. вузов. М., 1990.
7. Лукашенко Т. М., Шерстяк А. И., Марцинкевич Е. В., Солтанов В. В. // Докл. НАН Беларуси. 2013. Т. 57. № 1. С. 102-106.
8. Мекшина Л. А., Усынин В. А., Столяров В. В., Усынин А. Ф. // Сиб. мед. журн. 2012. Т. 27., № 2. С. 15-22.
9. Мирошников М. М., Алипов В. И., Гершанович М. А. и др. Тепловидение и его применение в медицине. М., 1981.
10. Солтанов В. В., Сергеев В. А. // Новости мед.-биол. наук. 2009. № 4. С. 22-27.