Effect of micronutrients on the biochemical composition of valerian root (Valeriana officinalis)
Abstract
About the Authors
G. M. MilostaBelarus
A. G. Nichiporuk
Belarus
Zh. A. Rupasova
Belarus
T. I. Vasileuskaya
Belarus
N. B. Krynitskaya
Belarus
A. M. Bubnova
Belarus
N. P. Varavina
Belarus
References
1. Запрометов М. Н. Биохимия катехинов. М., 1964.
2. Методы биохимического исследования растений. Л., 1987.
3. Мжаванадзе В. В, Таргамадзе И. Л., Драник Л. И. // Сообщ. АН Груз ССР. 1971. Т. 63, вып. 1. С. 205-210.
4. Государственная фармакопея СССР. М., 1987. С. 286-287.
5. Плешков Б. П. Практикум по биохимии растений. М., 1985. С. 110-112.
6. Рупасова Ж. А., Русаленко В.Г, Игнатенко В. А. и др. // Изв. НАН Беларуси. Сер. биол. наук. 1996. № 3. С. 5-12
7. Скорикова Ю. Г. // Тр. 3 Всесоюз. семинара по биологически активным (лечебным) веществам плодов и ягод. Свердловск, 1968. С. 451-461.
8. Рупасова Ж. А. Решетников В.Н., Яковлев А. П. Способ ранжирования таксонов растения: Пат. 17648 Респ. Беларусь от 08.07.2013.
9. Шнайдман Л. О., Афанасьева В. С. // 9-й Менделеевский съезд по общ. и прикл. химии: реф. докл. и сообщ. М., 1965. № 8. С. 79-80.
10. Swain T., Hillis W. //J.Sci. Food Agric. 1959. Vol. 10, N 1. P. 63-68.