Leaf volatile components of lemon hybrids and varieties (Citrus X limon (L.) Burm.f.), cultivated in greenhouse conditions
Abstract
About the Authors
N. V. HetkaBelarus
A. I. Alehna
Belarus
V. P. Subach
Belarus
I. M. Pochytskaya
Belarus
V. V. Titok
Belarus
References
1. Алехна А. И., Роговой П. А. // Материалы Юбилейной междунар. конф., посвященной 170-летию Сухумского ботанического сада. Сухум, 2011. С. 72-75.
2. Хейфиц Л. А., Дашунин В. М. Душистые вещества и другие продукты для парфюмерии. М., 1994.
3. Moufida S., Marzouk B. // Phytochemistry. 2003. Vol. 62. P. 1283-1289.
4. Caccioni D. R. L., Guizzardi M., Biondi D. M. et al. // Int. J. Food Microbiol. 1998. Vol. 43. P. 73-79.
5. Fisher K., Phillips C. A. // J. Appl. Microbiol. 2006. Vol. 101. P. 1232-1240.
6. Lota M.-L. de Rocca Serra D, Tomi F. et al. // J.Agric. Food Chem. 2002. Vol. 50. P. 796-805.
7. Vekiari S.-A., Protopapadakis E.-E., Papadopoulou P. et al. // J. Agric. Food Chem. 2002. Vol. 50. P.147-153.
8. Почицкая И. М., Субач В. П., Рослик В. Л. // Материалы VIII Междунар. науч.-практ. конф. «Инновационные технологии в пищевой промышленности». Мн., 2009. С. 290.
9. Hetka N., Subach V., Rogovoy P. // Book of abstracts of 11th Symposium on the Flora of Southeastern Serbia and Neighboring Regions. Vlasina, 2013. P. 103-104.
10. Zhu T., Xu Y., Dong B. et al. // Oncology reports. 2011. Vol. 26. P. 405-413.